Ale Bubbleroomilla jopa 70%

                                   ALENNUS METSÄSTYKSET


Meidän koulu päättikin mennä etäopetukseen pääsiäiseen asti ja sen jälkeen normaalia arkea, jos korona ei sillä välin leviä meidän alueella enempää. Emme siis kuulu vielä kiihtymisalueeseen, mutta tällä toimenpiteellä näkee kyllä hyvinkin hiihtolomaviikkojen vaikutukset.

Mutta itse asiaan, jota tähän postaukseen lähinnä ajattelin raapustaa on se, että joutessani kävin BUBBLEROOM:in sivuilla niin alennukset vain kiihtyvät. *Sisältää linkin bobbleroomin sivuille.

Alatuotteita on aivan kaikista asusteista ,kuten häämekoista, urheiluvaatteisiin.

En ole ikinä ollut naimisissa, mutta kiva haaveilla ja katsella mekkoja


Tässäkin kaunis häämekko ja jos ajatellaan, että lähtöhinta 222,95e ja nyt alennuksessa 68.90e niin kyllä minulle passaisi, jos vaan koko löytyisi. Kyllähän häihin saa rahaa uppoamaan.





Tässä toinen kivannäköinen hääpuku, jonka mielellään pukisin ylleni tarpeen vaatiessa.

Hinta 279,95e ja nyt tarjouksessa 139,90e

- Joustamatonta materiaalia
- Vyötäröllä leikkaus, hameosa harsomaista sifonkia
- Irrotettava vyötärönauha satiinia
- Selässä vetoketju
- Lyhyt laahus
- Mekon pituus olalta: 158 cm koossa 36
- Vyötärö: 69 cm koossa 36.

Joilla häät tiedossa, niin kannattaa käydä kurkkaamassa valiokoima häämekoista ja muista asusteista!



Mutta nyt häistä arkisimpiin asioihin :). On tehty koulussa ohjauskortteja, liikennevaloja ja sen sellaista, mistä lapsille on apua ohjeistusten antamisen ymmärtämisessä ja sen sellaisessa, niin joskus oli vyötärölaukut tosi cool.. siitäpä ajatuksena tuli etsiä, että onko niitä enää myynnissäkään, kun aika harvoin niihin enää törmää kaupoissa. Niissähän olisi kätevä kortteja säilyttää ja kantaa mukana.



Löytyi ainakin tälläinen FILA:n vyötärölaukku.

FILA upea vyölaukku, jonka etuosassa logo. - Yläosassa kaksi vetoketjutaskua- Yksi vetoketjullinen sisätasku- Säädettävä vyötärönauha. Pituus 21 cm, korkeus 14 cm, leveys 6 cm.

Hinta: 29.90e ja alennukset pois niin loppuhinta 14,90e



Mustana 29.90e ja alennuksen jälkeen 17.90e




FILA upea vyölaukku, jonka etuosassa logo. - Yläosassa kaksi vetoketjutaskua- Yksi vetoketjullinen sisätasku- Säädettävä vyötärönauha. Pituus 21 cm, korkeus 14 cm, leveys 6 cm.





CHAMPION upea vyölaukku kangasta.- Etuosassa painettu merkkilogo.- Edessä iso lokero ja sisällä yksi pieni tasku.- Säädettävä hihna.Korkeus: 15 cm, pituus 33 cm, leveys 7 cm, hihnan maksimipituus 95 cm.

Reilumman kokoinen kuin FILA:n. Hinta 20.00e ja alen jälkeen 9.95e


Kyllä tuo Filan laukkukin olisi ihan sopivan kokoinen, eikä nyt äärettömän kallis meikeläisenkään budjettiin, että todennnäköisesti tuo pinkki/vaaleanpunainen saattaa hyvinkin koristaa ja antaa väriä meikä mumman vyötäröllä joku kaunis päivä.

MID SEASON SALE ALETUOTTEISTA JOPA 70% ALET, joten käykää ihmeessä katselemassa, jos jotain hankintoja mielessä. Ei voi kuin iloisesti yllättyä löytöjä tehdessä näillä hinnoilla :)

Tässä linkki bubbleroomin sivuille! ja kiitos lukijoille :)

*https://pin.bubbleroom.fi/t/t?a=1118337272&as=1572289503&t=2&tk=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli