Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))


                           TARVIKKEIDEN HANKKIMINEN

Sain kuulla, että minusta tulee taas Mumma :). Rupesin katselemaan sitten tarvikkeita, mitä nuoripari tarvitsee uudelle pienelle hommata. Hommattavana on pinnasänky, hoitopöytä/taso, turvaistuin, lastenvaunut. Onneksi ihan vauvanvaatetta löytyy sekä tytölle että pojalle ihan pidemmäksi aikaa, ettei niitä pahemmin ainakaan uutena tarvitse hommata. Aika hintavaahan se ensimmäisen lapsen kohdalla aina on tarvikkeita hommata. (*linkki Jollyroomin sivuille)

Pinnasänkyä katselin Jollyroomilta ja osui silmään sellainen setti, johon patja kuuluu mukaan ja ei sinänsä kallis. Kuitenkin sängyssä säädettävä pohja, jota ei välttämättä kaikissa pinnasängyissä ole, edes kalliimmissa. Tämä on kätevä ominaisuus, että vauvan sängynpohja on ylempänä, niin ei tarvitse kurotella laskiessa nukkuvaa vauvaa sänkyyn, jossa vaiheessa takuu varmasti vauva havahtuu hereille..


                                                                                                                                                           JLY Dreams  pinnasänky, jossa pohjan voi asentaa kolmeen eri korkeuteen ja sisältää patjan, jossa ilmanvaihtojärjestelmä, jonka ansiosta patja hengittää ja kuljettaa tehokkaasti kosteutta. Sänky 119.90e ja patja 39.90e, mutta yhteishintaan 139,90e. säästö n, 20e :)))



                                                            

Tässä olisi kivan näköinen hoitolipasto, kätevä säilyttää vaipat ja vaatteet lähellä hoitotilanteita varten. Ja myöhemmässä vaiheessa käyttää vaikka lelujen säilytykseen tai miksipä ei johonkin muuhun tarkoitukseen, koska aika tyylikkään näköinen lipasto :)) Hinta 149.90e. Sinänsä paha, koska perus lipastoakaan tahdo tuohon hintaan löytyä.




Seuraavaksi katselin vaunuja. Itse kyllä kallistuin yhdistelmävaunuihin, koska yhdellä kertaa saa vaunut ja rattaat. Ja täällä leveysasteella pitää vaunuissa/rattaissa olla isohkot renkaat, koska pienillä täällä ei pääse kesällä ja sen enempää varsinkaan talvella eteenpäin. Ja plussaa sekin, että tavaratilassa voi kuljettaa ostoksia. Voi samalla kaupassa käydä, kun ulkoilee vauvan kanssa.




Hintaa on 479.90e, mutta rattaat on samassa ja hyvin pidettyinä on mahdollisille sisaruksillekkin vaunut :))

Petite Cherie Classic yhdistelmävaunut täyttää nämä kyseiset vaatimukset: ok ulkonäkö, isot renkaat, tilava tavarankuljetus sekä saa rattaat samasta paketista :))




Sittenpä pähkäilin turvakaukalon ja turvaistuimen kanssa. Ensimmäisellä mumman kullalla on Axkid sarjaan kuuluva turvaistuin ja on ihan hyvä. Turvavyöthän ne autossa on se ongelma, kun nykyajan turvaistuimet ovat tukevia ja ehkä vähän isompi kokoisia !? niin joka autossa ei ole riittävän pitkät turvavyöt saada oikaoppisesti turvaistuinta kiinni.. Omassakin autossa, vaikka ei nyt äärettömän vanha edes ole on nippa nappa, että turvavyöt saa kiinni....



Tätä Axkid ONE- Turvaistuinta katselin, kun se olisi pitkäaikainen muihin istuimiin verrattuna ja testattu ja todettu turvalliseksi, jopa mainostetaan testi voittajana.. Turvaistumeen saisi vastasyntyneen lisäosan vai jopa sisältikin sen... Muuten 9kk-7 vuotiaaksi saakka. Mutta mietin vaan, että olisiko kaukalo kuitenkin aluksi parempi vaihtoehto ennen tähän turvaistuimeen siirtymistä !?!? Hmm


Mutta tätä istuin asiaa pitää vielä pohdiskella ja katsella vaihtoehtoja. Tämä Axkid ONE malli vaan muihin nähden olisi pitkäikäinen. 

Seuraava linkki johdattaa Jollyroomin sivuille, jos jollakulla samoja pohdintoja.. Tai muuta mielessä.

Onhan siellä kaikenlaista tarjollaa.))

*https://track.adtract
ion.com/t/t?a=1329809501&as=1572289503&t=2&tk=1
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli