PAINOPEITTO HARKINNASSA

                            PAINOPEITTO

Olisi aika uusia peitot, kun alkaa olla melkoisen kulahtaneita entiset. Täytteet nurkissa suurinpiirtein :). Miettinyt sitä painopeittoa, kun siitä ollut paljon juttuja, että auttaa mm. nukahtamisvaikeuksiin ja rauhoittumaan paremmin. On todettu lievittävän stressinoireita, kuten nopeaa sydämensykettä ja kohonnutta verenpainetta, auttavan myös siihen, jos on taipumusta yöheräilyyn, koska sen avulla saisi syvemmän unen.

 (*Sisältää Hemtexin mainoslinkin sivustolle)

Peitosta voi olla apua myös kasvukipuihin. Jalkojen päälle laitettava peitto voi hillitä ja auttaa pärjäämään jalkasärkyjen kanssa. Myös levottomiin jalkoihin, joista voi kärsiä etenkin nukkumaan mennessä, peitosta on apua.

Käy siis moneen asiaan niin aikuiselle, kuin lapsellekkin. Lapsillehan tätä alunperin on kokeiltukin, koska on todettu auttavan aistiyli- tai aliherkkyyttä potevien lasten rauhoittumiseen, sekä jos lapsella on ADHD:ta tai autismin kirjon häiriöitä, koska paineen tunne tuo turvallisen olon ja lisää mielihyvähormonien tuotantoa.

Nyrkkisääntönä painopeiton valinnassa on, että peitto painaa 10% omasta painosta ja lapsille suositellaan 5-10%. Jostakin olin lukevinani, että jonkinlaisesta hengityselinsairaudesta kärsivä tai todella huonosta ääreisverenkierrosta kärsivän ei välttämättä kannata painopeittoa käyttää.

Tyttäreni nukkuu todella levottomasti yönsä ja ajattelin nyt aluksi hommata hänelle kokeiluun.





Pearl, CURA of Sweden. Koko: 150x210cm.

Cura Pearl on viileä 3kg painopeitto, joka voi rauhoittaa ja vähentää stressiä. Normaali hinta 159e NYT 79.50e

Hemtex:illa nyt 4.4.2021 asti KAIKKI painopeitot -50% alennuksessa.




Paljon muitakin tuotteita on -30% alennuksessa, esim. pimennysverhot, joka nyt vähän ketuttaa, koska ei ole kauan aikaa siitä kun ne tilasin..

-30% alessa on myös: kaikkea keittiöön, aamu- ja kylpytakit, tyynyliinat, aluslakanat, huovat, kuitutyynyt- peitot, pyyhkeet.... ja paljon muuta!



Kuitupeitto Albert Keskilämmin

Albert on keskilämmin kuitupeitto, joko sopii ympärivuotiseen käyttöön. Se on täytetty mikrokuidun ja 3D supersoft polyesterikuidun sekoituksella, joka tarjoaa hyvän ilmankierron. Pehmeän mirkokuitutäytteen ansiosta peitto laskeutuu kehon ylle kauniisti ja tuntuu mukavalta. Peitto on ommeltu ruutuihin, jotta täyte pysyy peitossa tasaisesti. Helppohoitoinen peitto, jonka päälikangas on 100% puuvillaa.

Täyte:50% ontelokuitua, 50% mikrokuitua
Täyttöpaino: 1000 grammaa HINTA: 79.95 ja NYT 55,97e alennuksessa.
 Olisikohan tämä millainen peitto.. Itse kun onneton en osaa edes kesällä nukkua ilman peittoa :).
Kiitos lukijoille ja ihanaa kevään odotusta!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli