Keittiöön tarvikkeita

                                  KEITTIÖVÄLINEET


Seuraavat hankinnat keittiöön olen miettinyt pitkän tähtäyksen säästölinjalla :) Säästää taloudellisesti, sekä osaltaan säästää myös luontoa ja jätteen määrää, sekä rasvan käyttöä. Ja meidän perheeseen ajateltuna ovat kaikki nämä tuotteet usein käytössä ja siksi niitä nyt katselin.

                                    TOP 5 LISTA

1)
Kuorimaveitsen pitää olla hyvä, jolla kuoria esim. perunat. Se ei ihan millaisella veitsellä tahansa onnistukkaan, (ainakaan minulta) osalla veitsistä, vaikka kuinka yrittää skarpata menee kuoriminen liian syvälle.
VICTORINOX kuorimaveitset 2kpl setti 8cm terällä. Normaali hinta 11.50e mutta nyt tarjouksessa 8.90e.
Minusta Victorinoxin veitset ovat ihan laadukkaita ja hinnat näkyvät netissä ja kaupoissa pyörivän 11-13e välillä.
Näillä myös tomaatin leikkaus sujuu hampaita kiristämättä, koska se on aika haastavaa puuhaa, jos ei oikeanlaista veistä satu hommaan löytymään :) Itsellä ei vielä ole ollut, mutta olen kokeillut näitä kyläreisulla ja hyväksi todennut.






2) Pursotin. Olen käyttänyt niitä pestäviä pursotin pusseja, mutta pidemmän päälle en oikein tykännyt, ja sitten ollut myös niitä kertakäyttö pusseja. Ihan ok juttuja, mutta kokeilin tätä kerran ja on muuten tosi kätevä. Tilavuus on 0,35l. säiliö on silikonia ja kansi ja pursotinnokat ABS-muovia. Tämä on kätevämpi puhdistaa käytön jälkeen ja myös pitkä ikäisempi käytössä. Ja yllätys :) Myös tarjoustuote. Hinta 24,90e nyt 19,50         


3) Irtopohjavuoka, silikoni reunalla ja keraamisella pohjalla. Entinen teräksinen non-stick pinnoituksella oleva on aika kärsineessä kunnossa. Ja koska hinta suurinpiirtein sama, niin ajattelin kokeilla nyt tätä silikonireunuksella olevaa, kun olen kuullut sitä kehuttavan. Vuoan tilavuus on 2,5l, halkaisija 24cm ja korkeus 7cm. Lisäksi bonuksena tässä saa kakkualusta vuoan keraamisesta pohjasta :) Lisäksi kestää kylmää ja kuumaa, joten käy myös hyydykkeisiin ja jäädykkeisiin. HINTA: 27.90e ja alennuksessa nyt 21.90e



4) Uuniliina. Tässä on tuote, joka pitkällä tähtäyksellä säästää muutaman euron rahaa ja suhteessa lyhyemmässä ajassa luontoa ja jätteen määrää :)
Tätä teflon valmisteista uuniliinaa voi siis käyttää leivinpaperi asemasta ja tällä voi korvata myös alumiinifolion. Ruoka ei tartu kiinni kiinni tähän liinaan ja ei tarvitse ylimääräistä rasvaa. Tätä voi käyttää 100 kertoja, kun puhdistaa tuotteen käytön jälkeen vedellä. Eli säästää leivinparin käyttöön verrattuna jätteen määrää ja lisäksi tätä voi käyttää leipomisalustana. Kestää lämpöä 280 asteeseen asti. Hinta 11.30e ja nyt sattumoisin alennuksessa 8,10e. Tässä pakkauksessa on siis kaksi kappaletta. Yhden kappaleen pakkaus oli 6.70e ja alessa 4,60e. Mutta ajattelin ottaa kahden pakkauksen, koska se tulee edullisemmaksi ja on jo valmiina toinen käyttöön. Ja jos on yhtä hyvä kuin kehutaan, kerkiää sitten joskus tilata lisää , ennenkuin loppu tulee näiden kohdalla.

                                                                                                                                                      

5) PopCorn valmistuskulho, tästä olen haaveillut pitkään. Kehutaan, että tällä saisi hyviä poppareita ja jopa ilman rasvaa. Meillä menee poppareita aika paljon ja jos ajatellaan pitkällä ajanjuoksulla tälläkin investoinnilla säästää jossain vaiheessa pennosia, ja varsinkin jätteen määrää, kun viikossa jo kertyy niistä pahvisista rasioista ja siihen lisäksi niistä mikro popcorni pusseista aika iso läjä roskaa. Ja maissinjyvä pussista saa varmaan monet annokset tehtyä poppareita ja siitä tulee, luulisin ainakin jopa säästöä. Tämän kulhon tilavuus on 800ml ja hinta 25,90e Ei tarjoustuote :))

Kiitän lukijoita ja iso hali korona arjen keskelle !

Alla on tiedot, jos haluat itsekkin helpottaa / vähentää esim. jätteen määrää, mistä tuotteita voi saada:) Siellä voi tutustua paljon muihinkin tuotteisiin ja mausteisiin laidasta laitaan!

Nämä tuotteet tilaan kotigastromin jälleenmyyjältä: Tarjan kotigastronomi jälleenmyynti facebook sivuilta

Kommentit

  1. Olen itse tykännyt myös Victorinox veitsistä niiden laadun takia. Keittiövälineiden osalta olen kokenut, että puukeittiötarvikkeet ovat miellyttäviä katsella ja helppohoitoisia. Kulhojen osalta olen myös mieltynyt puukulhoja käyttämään mikäli mahdollista :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli