Hiihtolomaviikko loppusuoralla

                                      

                                        LOPPULOMAN MIETTEITÄ

Sisältää mainoslinkin!

Niin se hiihtoloma viikko vierähti ja muuta saanut aikaiseksi, kuin unirytmin päälaelleen :). Olen luontaisesti illan virkku, aamun torkku. Mutta pakosta pidettävä erilaista unirytmiä yllä. Olen aina ollut luonnostaan sellainen, etttä illasta tulee hirveä energia puuska, jolloin halu siivota, vaihtaa järjestystä ja kaikkea sen sellaista tekee mieli  rueta tekemään, sitten vilkaistessa kelloa huomaa, että hupsista..

Ja en todellakaan valvo siksi, että katsoisin tv tai muuta älylaitetta. Ei minun nuoruudessani sellaisia edes ollut. Vaan olemattomat aivoni vaan herää kunnolla iltaa kohti :). Nyt kun muutettiin kerrostaloon, en voi tätä luontaista energiaa edes purkaa muuhun, kuin hiljaisiin tekemisiin ja sekin tuntuu välillä ahdistavalta.

Mutta onneksi maanantaina taas koulu alkaa ja arki lähtee rullaamaan omalla painollaan. Harmittaa vähän sekin, että koko hiihtoloma viikon ajan oli n. 30 asteen pakkaset ja oikein tarennut hirveästi ulkoillakkaan. Sitten kun lauhtui loppuviikosta, oli kylmä ja voimakas tuuli. Mutta toivottavasti olisi hyvä kevät ja lämmin kesä sitten tänä vuonna.

Vanhan kansan mukaan, jos tammi- helmi- ja maaliskuussa pakkaset, olisi sitten kesä lämmin :). Nyt on ollut joka kuukausi kunnon pakkasjaksot, että tässä suhteessa on hyvä toivossa elää hyvästä kesästä. Viime kesänä kesäkuu oli tosi lämmin, mutta heinäkuussa kun loma alkoi, ilma viileni ja suurimmaksi osaksi vettä satoi koko loman ajan. Olin siis töissä vielä viime kesän, kun syksyllä jäin opintovapaalle.


Nyt tekisi mieli vähän repäistä ja kokeilla shokkihiusväriä.

Jotain kuvan mukaista. Teksti alla kopioitu hiusvärin tuoteselostuksesta. Itsellä on jo valmiiksi vaaleat hiukset, niin ei tarvitsisi erikseen käsitellä hiuksia. Ja tämähän lähtee pesussa pois.

"Herman's Amazing Cynthia Cyclamen Shokkiväri. Herman’s Professionalin kirkkaat ja upeat shokkihiusvärit ovat 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Hiusväri on hoitoainepohjainen suoraväri ja se hoitaa hiusta värjäyksen aikana. Hiusten vaalentaminen ennen värjäystä on suositeltavaa, tällöin suoraväri tarttuu parhaiten hiuksiin ja kestää pidempään. Mitä vaaleampi hiuspohja, sitä kirkkaampi lopputulos! Herman’s Amazing -suoravärejä voi sekoitella keskenään erilaisten sävyjen aikaansaamiseksi. Pastellisävyjä luot sekoittamalla Blanc Blanche Toneria haluamaasi Herman’s Amazing -suoraväriin. Levitä suoraväri pestyyn, hoitoaineettomaan ja pyyhekuivaan, tai kuivaan tukkaan. Käytä suojakäsineitä! Anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia. Huuhtele väri pois runsaalla vedellä. Pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen." HINTA: 12.90e


Tuoteen löysin olet kaunis sivustolta.



Organic Shop Provence Lemongrass -vartalokuorinta tekee luonnonmukaisen sitruunaruohoöljyn ja luonnollisen sokerin avulla ihostasi tasaisen ja kauniin pehmeän.

HINTA 5e.


Ajattelin myös kokeilla tätä sekä itselleni, että tyttärelleni. Hän kerran sai lahjaksi jonkin vastaavan kokovartaloon tarkoitetun kuorintavoiteen ja se oli tehokas apu, että hänen atooppinen ihottuma pysyi hyvänä, kun sen avulla sai kuolleen karstan ihottuma alueilta pois ja rasva pääsi hyvin imeytymään ja parantamaan ihoa. 

Kiitos lukijoille ja hyvää viikonloppua!


TÄSSÄ LINKKI OLET KAUNIS SIVUSTOLLE; Josta myös löytyy kaikenlaista meikeistä-vartalonhoitoon!

*https://dot.oletkaunis.fi/t/t?a=1562700938&as=1572289503&t=2&tk=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli