Hiihtoloma vihdoinkin alkoi

                          LOMAN ALOITUS MIETTEITÄ

Alkoi viikon loma opiskeluista ja aikaisista aamuista. Ilma vaan ei ainakaan tänään ole kaikkein suotuisin. Lunta pyryttää ja oikein tanssien tulee maahan, kun tuulee ja pakkasta hieman, mutta mukava katsella lumihiutaleiden leijumista tuulen tahdissa :)

Viime viikonloppuna oli niin mahtava ilma ja samoin oikeastaan koko viime viikon. Oli jo tosissaan kevään tuntua. Toivotaan, että olisi ensi viikolla edes muutama hyvä ulkoilupäivä, että voisi muksujen kanssa ulkoilla ja käydä vaikka makkaran paistossa. Muuten ei kyllä missään taida tulla käytyä, KIITOS KORONAN, joka taas valtaa lukemillaan suomea. Ja osan ajasta ottaa ihan levon kannaltakin, sekä jos saisi taas kipinän raikkoilla turhaa rojua pois.

Tuleekohan tuohonkaan tautiin stoppia enää koskaan. Se jää nähtäväksi, auttaako rokotukset, vai onko pöpö niin viisas, että osaa muuntautua sitäkin vastaan, kun on jo niin monta eri muunnosta tehnyt itsestään :(.


Lunta kylläkin on tänä talvena sadellut ja saa olla useampia aurinkoisia ilmoja, että lumivuoret sulavat. Saattaa moninpaikon tulla mukavat tulvat, kun se aika kunnolla koittaa. 


Silloin olisi mukava käydä katsomassa vesiputousta, kun on nyt niin paljon lunta ja saa kunnon virtaukset aikaan sulatessaa.

Käydä katsomassa veden virtausta ja kuuntelemassa kosken pauhua :))

Sekin yllättävän rauhoittavaa touhua. Tässä lähistöllä on muutama sellainen upea paikka, missä voisi tätä luonnon tarjoamaa näytöstä käydä katselemassa.

Kuva Maaningan korkeakoskelta.


Mutta eipä tässä muuta kuin hyvää alkavaa hiihtolaa niille, joilla nyt alkaa ja muille ihanaa kevään odotusta, joilla hiihtoloma jo mennyt :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli