Ystävänpäivä alennukset osa 2 :)

                         YSTÄVÄNPÄIVÄ ALENNUKSET


Menin Bobbleroomin sivuille katselemaan ystävänpäivä alennuksia. Löysin sieltä ale sivut, jossa 70% alennukset !!! * sisältää linkin Bubbleroomille.


Tämä ihana paita vain 8.50e.. Kesä lähestyy ja siellä on nyt kunnon alella varmaan viime vuoden kesä vaatetta ym. kunnon alennuksessa. Itselle kun riittää se, että a) pidän vaatteesta ja b) on varaa kyseiseen vaatteeseen :)) Niin sokaistuin näillä sivuilla. Ihania, edullisia vaatteita, kyllä nyt ensi kesäksi saa muutaman ostettua, kun on kaukaa viisas ja toimii nyt. Ei siihen kesään niin pitkä aika loppuunsa ole, kuin miltä se tuntuu..






Aivan ihana musta ribbineulospaita ja hinta 39.95e ja alennuksen jälkeen vain 12e. Tämä pusero käy monen erilaisen ala osan kanssa. Ei turha ostos lainkaan.








Onko juhlia kesän aikana tiedossa, tuossa rupesin miettimään.. Ihana, juhlava mekko ja lähtöhinta 129,90 ja NYT VAIN 38.90e... Asiassa vaan on yksi iso MUTTA, nimittäin olen niin lyhyt, että jos minulle sopivaksi lyhentäisi niin ei enää samaksi mekoksi tunnistaisi :(. Mutta saahan ihminen haaveilla. Jos olisin pidempi, niin tämä saisi kodin heti minun vaatekaapista.






Kiva hame, vaikkapa tuon ribbineulospaidan kanssa pidettäväksi.
Hinta 34.90e ja alennuksen jälkeen 10.50e.
Paljon olisi ihania kesämekkoja, mutta kaikki pitkää mallia, jotka itselle harmikseni liian pitkiä. Mutta näitä hameita kyllä löytyy sentään, mutta aina sitten miettiminen sen ylä-osan kanssa.







Löytyihän sieltä sopivakin mekko, lähtöhinta 79.95e ja alennuksella 23,90e.
Ja löytyy varmaan lisääkin, kun jaksaa vain selailla. Koska näitä tuotteita todellakin on paljon ja laidasta laitaan.
Nämä ovat minun makuuni sopivia vaatteita.  Jos haluatte käydä katselemassa, löytyisikö itselle mielekästä vaatetta, niin alla on Bubbleroomin linkki.

Ja tosiaan ystävänpäivän kunniaksi on alennus kaikista tuotteista -20%







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli