Viikonlopun jorinoita


                          KARSEAN VIIKON KOHOKOHTA 

                                                                                                                                                  Viime viikon  koulupäivät karsiutuivat kahteen, kun olin tiistaista-torstaihin vatsataudissa. Siitä on tovi vierähtänyt, kun viimeksi sen taudin sairastin, eikä todellakaan kuulu niihin tauteihin, jonka ensimmäisenä valitsisi, jos siis olisi pakko :((. Henkiin jäätiin tästä ja onneksi ei ollut tällä kertaa valtavaa vauva vatsaa, kuten 9v aiemmin.. Siis tosiaan, 9v sitten, kun odotin ilta tähteäni, minulla on viimeksi ollut vatsatauti.

Mutta perjantai-iltapäivällä sain 2v pikku miehen alun yökylään, ja siinä kyllä viikon kauheudet tämän rakkaus paukkauksen kanssa unohtui. Mumman pikkuinen touhuaja. Oma nuorimmainen oli kaverin luona yökylässä, niin sai ihan laatuaikaa nautiskella pienen kanssa. Kyllä siinä virtaa riitti ja ihania juttuja sai kuulla, kun toinen tarinoi. 

Matkasänky on tosi kätevä mumman kullan vierailuille. Pituudeltaankin riittää vielä pitkäksi aikaa. Tyttäreni tilasi sen Jollyroomilta, kun pikku-ukko syntyi. 

Mieleni tekisi niin kovasti laittaa mumman kullasta kuvia ja esitellä hänet, mutta kunnioitan tyttäreni näkökulmaa asiasta, ettei lapsesta laiteta nettiin mihinkään sovelluksiin kuvia.

Mutta kyllähän se totta on, että kannattaa todellakin nykyaikana tätä asiaa pohtia, mitä sinne nettiin lataa kuvia ja muuta tietoa esim. itsestään ja lapsista. Kun sitä on jos minkälaista viipottajaa tämän taivaan alla, että ei sitä aina tiedä, mihin tarkoitukseen kuvat ja tiedot menevät..

JOLLYROOM:

*https://track.adtraction.com/t/t?a=1329809501&as=1572289503&t=2&tk=1


Tuota junarataa olen nyt miettinyt, että jos pikkuhiljaa, pikku osissa sen hommaisi mummolaan, että on aina täälläkin tekemistä. Kun alkaa jo kiinnostus leikkiin olla kova. Pörinä vaan käy, kun pikku autoilla ajelee :)). Mutta osaa olla tuollakin hintaa. Kuitenkin tuo puinen on paras ja kestää. Olen joskus sen muovisen ostanut, kun oli niin edullinen ja se ei kyllä pitkä ikäinen ollut. Tosin meidän perheessä joskus aikoinaan olisi aika moni asia pitänyt olla kunnon raudasta tehtyä :)). Että olisi varmaan jonkun toisen perheessä kestänytkin.

Kiitos, lukemisesta ja hyvää ystävänpäivää lukijoille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli