Sisustus tekstiilien etsintä jatkuu

                              VERHOT ETSINNÄSSÄ

Menin seikkailemaan Cellbessin sivuille, millaisia verhoja siellä olisi tarjolla. Onhan siellä monenlaista ja keittiöön kivoja pöytäliina/ verho yhdistelmiä.


Tämä lintu aiheinen kappa antaisi kyllä ainakin valoisuuden tuntua, ja siihen värikkäämpi pöytäliina, mutta toisaalta meidän keittiö on niin valkea, että ehkäpä sittenkin kaipaisi verhoilta värikkyyttä ja vaikka pöytäliina yksinkertaisempi.. Mutta todella ihana kuvitus on muuten kapassa, kun pohja väri olisi muu kuin valkea.
https://www.cellbes.fi/koti-valikoima-verhot-verhosetti-21052/varfaglar-verhosetti-612086?active-menu-id=7176&imageId=57395&variantId=612086-0002&list=Koti%2FValikoima%2FKeitti%C3%B6&sg=AW19T



Tässä kapassa on hentoa kevään tuntua väritykseltään ja antaa väriä sopivasti valkeaan keittiöön. Ja voisi ajatella samaa kuosia olevan pöytäliinankin, tosin mietinnässä meidän perheessä onko järkeä kankaista liinaa hommata. Voisin olla aika varma, että liina olisi enemmän pesussa kuin pöydällä. Harmi kun ei täällä niitä muovi liinoja ole.



https://www.cellbes.fi/koti-tuotemerkit-fondaco-18970/pelargon-tyynynpaallinen-2-pakkaus-614568?active-menu-id=19565&imageId=122497&variantId=614568-4937&list=Koti%2FValikoima%2FKoristetyyny&sg=AW19T

Aivan ihanat koristetyynyt sohvalle. 



Löytyi myös tälläinen kuvioitu jakardineuletakki. Aivan ihanan näköinen. Sopisi varmaan vaaleiden farkkujen kanssa tosi hyvin. Ei tosin sisutus tuote ole, mutta Cellbestillä kun on laidasta laitaan tuotteita, niin eksyin ale sivulla tähän :)).







Aivan ihanat farkut :) ja yllä olevan neuletakin kanssa voisin kuvitella, että olisi hyvä yhdistelmä. Tosin tummatkin farkut kävisi yhtä hyvin.



Tästä verhot kesäksi makuuhuoneeseen, niin saa pimennettyä, kun itse ei osaa valoisassa nukkua. ja kerrankin on 2kpl paketti verhoja, kun usein löytää hyvän näköiset verhot ja huomaakin, että kappalehinta 80





Sitten vielä sopiva päiväpeitto ja siihen muutama koristetyyny. Vaihtoehtoja alkaa jo ihan mukavasti kertyä :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli