Pääsiäisen miniloman vietto

                               PÄÄSIÄISLOMA 2.4-5.4.2021


Pääsiäisloma alkaa olla viimeisiä vähän pidempiä lomia talvi aktiviteetin viettoon. Jos on aikeissa lähteä loman viettoon, alkaa olla viimeiset hetket varata mökki hiihtokeskuksien lähistöltä. Oikeastaan alkaa olla viimeiset hetket myös kesän lomia ajatellen, koska monet varaavat mökit hyvissä ajoin ja on tosi hankalaa löytää hyvää mökkiä viime hetkillä. Tämän olen oppinut ihan kantapään kautta :))


                       TOP 5 LISTA PÄÄSIÄISLOMA/MÖKIT

1) TAHKO: Tahkolla on laskettelun lisäksi tarjolla monipuolista tekemistä:

Mm. Maastohiihto, lumikenkäily, talvipyöräily, moottorikelkkailu, Ice karting, pilkkiminen, poroajelut, pulkkamäki, luistelu.

TAHKO FARMILLA on myös aktiviteetteja koko perheelle. Sielllä sijaitsee eläinpiha, ratsastusta, minimönkijäajoa, mysteerihuone, sekä erilaisia ryhmäohjelmia.

KORONA AIKA on otettu huomioon ja aktiiviteetit järjestetään pienryhmissä.


2) VUOKATTI: Tarjoaa luonnon rauhassa talvista aktiviteettia. Vuokatin vaaralla on useita polkuja, joiden varrella on näköala- ja nuotiopaikkoja. Tämä on ihanteellinen valinta luonnon rauhasta tykkääville.

Toki sieltä löytyy paljon muutakin puuhaa:mm. hiihto, lumilautailu, luistelu jne. Lähistöllä sijaitsee Angry Birds Aktivity Park, jonka yhteydessä Vuokatti Freestyle Hall, jossa tarjolla skeittausta, scoottausta ja lisäksi voi kokeilla BMX- pyöräilyä. KEILAUSTA tarjolla VUOKATTI BOWLINGISSA ja KATINKULLASSA.

3) HIMOS: Löytyy paljon aktiviteetteja, mutta myös luonnon rauhaa sitä kaipaavalle. HIMOSLUMILASSA koko perheen pulkkamäki, jonka juurella sijaitsevassa kodassa voi paistella vaikka makkarat nälän yllättäessä. 

HIMOS CENTERILLÄ voi lapset päästä kokeilemaan moottorikelkalla ajoa.

Lisäksi on mm. Retkiluistelua, hiihtoa, patikointi, lumikävely, mönkijä- tai moottorikelkka vuokraus sekä pilkkiminen.

Himokselta löytyy myös PEIKKOMETSÄN SEIKKAILURATA, jossa tapaa peikkoja ja radan päätteeksi voi heidän kanssaan paistella makkaraa tai tikkupullaa.

4) RUKA: Täältä löytyy myös mukavasti viihdettä ja tekemistä! Mm. Laskettelua, lumilautailu, hiihto, moottorikelkkailu, Huskysafarit. Myös jääkiipeilyä voi kokeilla.

Tarjolla myös savusauna ja lämmin palju.

Lähistöllä Kuusamossa on Angry Birds Aktivity Park, joka sijaitsee Kuusamon Tropiikin kylpylähotellissa.

5) LEVI: Tarjoaa myös paljon aktiviteettejä koko perheelle: Mm. Laskettelua, vaellusta, ratsastusta, seikkailupuisto, kylpylä.

Tarjolla myös lumikenkäilyä ja skinnausta, mahdollisuus kokeilla talvipyöräilyä, maastohiihtoa, Kokeilla koiravaljakon kyydissä olemista ja tutustua lumiseen metsään SEKÄ kohokohtana nähdä vuoden viimeisimpiä REVONTULIA, koska niitä on tarjolla huhtikuun loppuun.

Ja paljon muutakin Levin matkailulla tarjolla. 

Lomarenkaan kautta löydät laatutarkastetut lomamökit.



*https://track.adtraction.com/t/t?a=1071150667&as=1572289503&t=2&tk=1








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli