Opiskeluajan menojen karsiminen

                                     MENOJEN KARSIMISTA

Nyt kun aloitin syksyllä opiskelun, on pakko ollut karsia pikkuhiljaa paljon ylimääräisiä menoja. Suurinosa on ollut helppo jättää pois, mutta kynsin hampain olen yrittänyt säilyttää mahdollisuuden pitää ripsipidennys ajat:)). Turhamaista eikö.. Ripsihuolto on tullut minulle maksamaan 45e-60e välillä, riippuen kuinka paljon on 3vko välein kerennyt kato ripsissä käydä. Kyllä ne nuokin rahat ovat aina loppukuusta mielessä, kun miettii ikuista kysymystä, ETTÄ MITÄ TÄNÄÄN RUUAKSI?

Mutta on se ollut niin huoletonta niiden kanssa ja ole tarvinnut miettiä ,onko ripsiväri ympäri silmiä ja naamaa, jos on ollut sateista tms. Mutta nyt ,raskain mielin tein päätöksen luopua niistä joksikin aikaa. Tämä on ollut ainoa asia vuosiin, jonka olen panostanut omasta palkasta ja nyt opintotuesta VAIN ITSEENI. On se tuo ruoka vaan sellainen meno erä kuukaudessa, ja koko ajan salakavalasti vaan näkyy hinnat nousevan.

Siihen maistuu minun peltilehmällekkin (vai liekkö nykyiset muovia? :)) ihan sievoisen summan verran kuussa bensa. Ja sekin kallistuu kallistumistaan. Koulumatka kun on n. 150km päivä.

Nyt siis hakusessa hyvä, riitoisa ja edullinen ripsiväri. KICKSIN valikoimista niitä nyt olen yrittänyt etsiä ja päätynyt seuraaviin, joista valita. (*sisältää mainoslinkin kicksin sivuille)

1) Benefit They`re Real Magnet Mini Mascara Black: Magneettinen ripsiväri, joka pidentää ripsiä..




Hinta 17.50e ja koko 4g. Hmm, houkutteleva, mutta taitaa loppuunsa tulla kalliimmaksi kuin se minun ripsihuolto :) Mutta houkuttelee kokeilemaan. 


2) Fiberwig Volyme Lash Mascara Captivating Volume : Pidentää myös ripsiä ja kehutaan kestävän hyvin koko päivän. Tämä mietityttää: "vain vähän haaleaa vettä ja ripsiväri liukuu pois ripsistä". Monestikkaan näin ei ihan ole :), mutta sitä vartenhan on silmämeikin poistoaineet olemassa.


Hinta 25e ja koko 36g. 






3) NYX Professional Makeup Doll Eye Waterproof Mascara Black: Tällä luvataan räpsyripset :) Sisältää öljyä, E-vitamiinia ja Nylonkuitua. Valittavana kolme erilaista: Pidentävä, Tuuheuttava tai vedenkestävä. Voisi tietty nuo kaikki olla samassa.


Hinta 10,20e ja koko 22g. (Ylempi on kalliimpi, mutta isompi.)

Enpäs nyt muistanut, että voisi näin hankalaa tälläisenkin asian etsiminen olla 😃.

Mutta ei sikaa säkissä olla nyt ostamassa :))



4) UUTUUS Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Black: Lupaa runsaasti pituutta ja tuuheutta. Joustava ja pitkä ripsiväriharja. Sisältää Bambu-uutetta ja kuitua, jolla saa pitkät, tuuheat ripset, jotka tuntuvat keveiltä. Sopii herkille silmille.



Hinta 13.90e ja koko ? Sivuilla oli 22200g, mutta puuttunee tuosta jo jostain välistä pilkku. Pitäisi jo punttiksella käydä, että jaksaisi ruveta aamuisin ripsiväriä laittamaan.. Mutta olisipa tosi pitkäaikainen ja edullinen kokoonsa nähden :)))

No höpsimiset sikseen, luulisin että on 22g paikkeilla. Mutta menee kärkeen tällä hetkellä jo pelkän ulkonäkönsä takia :).




5) Kicksin valikoimista suosituin mitä ostetaan on L`OREAL Paris Telescopic Mascara Black: Pidentävä ja erotteleva maskara. Kapea ja kumiharjaksinen harja antaa pidentävän vaikutuksen. Lähtee helposti pois meikinpoistoaineella. Hinta 19.10e ja koko 16g




Ajattelin sitten tilata, kunhan pääsen itseni kanssa yhteisymmärrykseen ripsiväristä, niin vielä

  LUMENE WATERPROOT EYE JA LIP MAKEUO REMOVER: Vedenkestävän meikin poistoaine silmä- ja huulimeikille ilman hankaamista ja rasvaista tunnetta. Hoitaa ripsiä ja silmänympärysihoa. Kaikille ihotyypeille. Hinta 7.20e

Sekä LUMENE GENTLE MAKEUP REMOVING WIPES 25 pcs. Puhdistaa ärsyttämättä ihoa. Hellävarainen puhdistusliina sisältää mustikka- ja lähdevettä. Biohajoava ja kehitetty yhdessä astma-, iho ja allergialiiton kanssa ja silmälääkärin valvonnassa testattu.

Mutta nyt hoksasin kuinka mahtava ilma ulkona onkaan! Mukava ulkoilusää pakkasien ja lumisateiden jälkeen. Ja Mumman kultanen vielä tulossa yökylään:))

KICKSILLÄ on nyt viikonloppu alet, eli kannattaa käydä katselemassa!

Kiitos lukemisesta ja erittäin ihanaa viikonloppua ja ulkoilua!



Tämä linkki uudelleenohjaa kicksin sivuille:

*https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1572289503&t=2&tk=1 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli