kevät sisustus haaveita

 


                                    Lastenhuoneen säilytysratkaisuja 


Tässä kun vielä se keväinen sisutus haaveilu päällä, niin yrittänyt etsiä tytön huoneeseen säilytys ratkaisuja esim. Näille Petseille, joita nyt kertynyt ihan kiitettävä määrä. Tosi kivan näköisiä ratkaisuja saisi näillä  * Jollyroomin LEGO säilytyslaatikoilla.

Näitä tarjolla eri värisiäkin. Ja pinoamalla saa mieleisen kokonaisuuden.

Nämä olisi tosi näppärät säilytys tilat Petseille ja muille pikkusille leluille. 


Näissähän myös olisi kiva säilyttää Mumman mussukan pikkuautot, joilla tykkää pöristellä käydessään. Ja olisi ihan kiva näköinen olohuoneen nurkkauksessa, jossa säilytän pikku miehen leluja. Jos ei sitten niin hinku olisi enää uuniin niitä työntää :))


Kuten nyt tässä joku aika takaperin ,meni yksi auto tähän kuntoon pikku touhuajan käydessä. Kun en vaan tajunnut katsoa uuniin, ennenkuin laitoin sen lämpiämään. Mutta onneksi sain sen uunin puhdistettua muovista, mutta uuni ritilästä itsestään ei enää sulanut muovi lähtenyt irti.




Tälläinen pupujussi säkkituoli näyttäisi myös hyvältä. Tulisi mukana säilytys korikin, johon tytär voisi nakella vaikka likaiset vaatteensa, lattian sijasta:) Eri asia miten käytännössä tämä homma toimisi, että osuisiko vaatteet koriin.

Ja olisihan siellä vaikka mitä ihanaa tavaraa. Mattoja, lamppuja ja muuta sisustustuotetta.

Jollyroomilla siis tällä kertaa seikkailin :)

*https://track.adtraction.com/t/t?a=1329809501&as=1572289503&t=2&tk=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli