Kevät vaatetta



                          UUTTA VAATETTA KEVÄÄLLE

Alkaa olla sitä aikakautta, että muutamia uusia kouluvaatteita pitäisi katsella. Meillä, kun tyttö johonkin vaatteeseen ihastuu, niin sitä kyllä pidetään niin tinkaan, että varmaan joku voisi jo ajatella, ettei lapsi paralla ole kuin yhdet ainoat vaatekappaleet. Onneksi sentään paitoja on useammat, joita vaihtelee, ettei samassa kulje, mutta housut tahtoo olla, että välillä tuntuu pitääkö ne pestäkkin, että jalasta tarvitse edes siksi aikaa heittää :)). Onneksi ei sentään näin tarvitse kuitenkaan tehdä..
Onneksi on näitä paikkoja, josta voi kätevästi katsella vaatteita.



Tässä olisi kiva setti : legginsit ja pusero. Mutta harmikseni ei ollut kokoa. Toivottavasti tulee lisää kokoja, koska olisi kiva yhdistelmä.

https://www.lindex.com/fi/p/8099360-80-musta-trikooleggingsit



Onneksi tässä oli kokoja. Kivat leopardikuvioiset legginsit ja pusero 39.99e.

Meillä tykkää pitää nimenomaan legginsejä, oikein muut housut kelpaa jalkaan. Onhan ne tietysti kivat jalassa, kun joustavat, eikä purista. Nykyään varmaan monen muunkin lapsen mielestä legginsit ovat mieluisimmat housut pitää jalassa.






Nämä housut olisivat mumman pikku nassukallekkin sopivat  ja mieleiset kuviotkin :).  Toinen kasvaa niin hirveällä vauhdilla, ettei perässä tahdo pysyä. Alkaa vaatteet tasaisin ajoin käydä pieniksi. Äkkiä se aika menee ja se korostuu lasten kanssa touhutessa.






Voi ei, että olisi ollut kiva neule meidän karvaisellekkin perheen jäsenelle, mutta harmikseni tämä tuote saatavilla vain kaupasta.

 Nyt tänä aikana, kun korona hallitsee elämää, olen kyllä mielellään katsonut kaiken mahdollisen netistä. Lapsille kuitenkin helpompi tilata housuja ja vaatetta yleisestikkin netistä, koska koot suurinpiirtein pitävät. 






Tuossa olisi itselle kiva neule. Voisi keväällä pitää ilmojen lämmitessä takinkin asemasta. Monia muitakin kivoja neuleita näkyy olevan. 


Tämä laukkukin olisi kiva esim. koulu juttuja kanniskella:)
ja paljon muutakin kivaa tuossa osiossa näyttäisi olevan.











Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli