Joustavat housut liikkumiseen

                      


    Housuilla joustavuutta päivittäiseen liikkumiseen. 

(tämä postaus sisältää mainoslinkin *)
                                                      
Hommasin itselleni ja tyttärelleni maastokuvio housut Lindexiltä. Tykkään, että housut eivät ahdista, kun joutuu päivän aikana liikkumaan. Nämä housut ovat siihen tarkoitukseen todella ihanat. Ja tykkään maastokuviosta. Värit ovat näissä housuissa pirteät, vähän väriä edes vaatteilla ,tähän synkkään ajankohtaa, mikä vallitsee tällä hetkellä koronan muodossa.

Käytän paljon myös stretch-kangas farkkuja, koska ne eivät tunnu jäykiltä jaloissa. Varsinkin, jos joutuu paljon liikkumaan ja kyykkimään päivän aikana. Pidän myös korkeasta vyötäröstä housuissa, koska se todellakin saa näyttämään jalat pidemmiltä, (luin jostakin muoti artikkelista, en vain muista enää mistä) ja korostaa myös vyötäröä. Itsekkin kun olen muutenkin lyhyt, niin tämä toimii housujen valinnassa :) .

Olen tykästynyt Lindexin joustaviin Lilly farkkuihin ja toiset mitkä ovat hyvin istuvat ja tosi joustavat on Clara stretch-farkut, jotka palautuvat hyvin muotoonsa.

Tästä linkistä voi käydä katselemassa Lindexin- valikoimaa ja ajankohtaiset tarjoukset:  *https://do.lindex.com/t/t?a=1200829640&as=1572289503&t=2&tk=1


Lindexillä on mielestäni hinta/ laatu suhde kohdillaan. Koska täytyy kuitenkin useimmiten ajatella, mistä saa edullisia hyviä vaatteita. Myös ihania neuleita ja kauluspaitoja olen vuosien varrella Lindexiltä löytänyt. Ja lapsille edullisia housuja ja varsinkin legginsejä, joita tyttäreni tykkää käyttää. Ja muitakin vaatteita, mutta housuja suhteessa paitoihin, näkyy meidän taloudessa saavan uusia aika ajoin. 

                        Tarina Lindexistä

"Muutama vuosi takaperin, olimme kauppakeskuksessa, jossa liukuportaat. Sieltä jäi mieleen tapahtuma, johon Lindex liittyy . Olin etsimässä muksuille vaatteita ja nuorin silloin 2v ja vanhin 8v ja kaksi tältä väliltä :). Eli neljä kipaletta vilkkaita lapsia mukana ja siinä yritin sitten koittaa keskittyä paimentamisen ohella, etsimään sopivia vaatteita eri ikäisille ja kokoisille muksuille. Nooh, siinä sitten yhdelle löydettiin mieluinen paita ja siihen katsomiseen muutaman minuutin keskittyminen, niin olipa sitten osa jälkikasvuista ottanut jalat alleen ja menneet niin mielenkiintoisena pitämiinsä liukuportaisiin, ja tietenkin tämä 2v mukana, jota vanhempien lapsien pyysin vahtimaan, että saisin katsottua yhden kanssa sitä paitaa. Hälytin parahti jossain soimaan ja ympärille vilkaisemalla tajusin, että oma jälkikasvu puuttui yhtä vaille. Lindexin myyjä oli liukuportaiden ylä päässä ja oli hätäkatkaisijasta sammuttanut liukuportaat, kun minun 2v:aan talvipuku oli juuttunut portaiden yläosaan kiinni. Onneksi oli paksu puku päällä, koska siinä olisi voinut sattua pahemminkin ja ONNEKSI TÄMÄ LINDEXIN MYYJÄ oli sattunut näkemään tilanteen ja rientänyt painamaan turvakytkintä. 

Pukuhan repeytyi käyttökelvottomaksi, kun sen joutui portaiden välistä repimään irti ja tässä kohti, myyjä joka myös säikähti tilannetta tosi paljon, ohjasi meidät Lindexiin ja saimme valita uuden talvipuvun rikkinäisen tilalle, ja ILMAISEKSI. Vaikka kauppa ei mielessäni tästä tapauksesta vastuussa ollut, niin tämä jäänyt niin mieleen, kuinka ihana myyjä Lindexiltä löytyi. Tuskin monikaan kauppa olisi näin toiminut, ainakin äkkiseltään näin olettaisin."

"Tästä linkistä voit tarkistaa onko lainasi korot ajan tasalla. Arkadiarahoitus kilpailuttaa kerralla useampia lainanantajia."

*?https://track.adtraction.com/t/t?a=1474470241&as=1572289503&t=2&tk=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli