Ihonhoitotuotteita ja meikkivoiteet

                                    Talvi kuivattaa ihoa

Tähän ilmiöön varmaan jokainen törmää, että talvella iho kuivuu herkästi ja vaatii enemmän huolenpitoa. Itse olen talvi aikaan käyttänyt kuorintaa ja seuraavat tuotteet olen kokenut hyviksi, ovat itsellä toimineet ja minun taloudelliseen tilanteeseen parhaita :)

Postaus sisältää mainoslinkin *

  • Emma S. Treatment Enzyme Peel, sisältää AHA- ja BHA- happoja, joka poistaa kuolleiden ihosolujen lisäksi ihomatoja, sekä antaa iholle uutta hehkua ja tasapainottaa ihon kosteutta.                                                                                                                      
  • L`Oreal Paris Smooth Sugar Caring Scub sokerikuorinta, joka tekee ihosta pehmeän. Sisältää tummaa, vaaleaa ja valkoista sokeria, jotka hoitavat kuorimisen ja kaakao-, kookospähkinävoi ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!! Iho tuntuu todella pehmeältä useamman päivän.                                                                                                                  
 Origins Ginzing Refreshing 2-in1 puhdistustuote. Kuorii hellävaraisesti tasoittaa ihon pintarakennetta, vähentää väsymyksen merkkejä ja antaa iholle uutta elinvoimaa.

                                  

                     IHON KOSTEUTUS

KOSTEUTTAVAT PÄIVÄ/ YÖVOIDE, jotka itselläni on toiminut hyvin kosteuttamaan, kiinteyttämään ja vähentämään ryppyjä ja joissa ei hintakaan päätä huimaa on LOREALIN REVITALIFT LASER päivävoide ja saman sarjan yövoide. Tämä voide on tarkoitettu 40+ ikäisille, mutta varmaan Lorealilta löytyy jokaisen ikään sopivat voiteet.                                       


                           MEIKKIVOITEET                                                                           Seuraavaksi listaan meikkivoiteet, joita olen tykännyt käyttää, edelleen sama teema etsiä hyvä tuote suhteellisen edullisesti :) Nämä meikkivoiteet ovat olleet omassa käytössä tosi riittoisia. Minulla on luonnostaan tummat silmän aluset, osaksi sen takia, koska verisuonet ovat silmien alla niin pinnassa niin meikkivoiteen täytyy olla suhteellisen peittävä. Neljä sellaista meikkivoidetta olen löytänyt matkan varrella.

  • LANCOME Teint Idole Ultra Wear Nude meikkivoide. Levittyy hyvin ohueksi kerrokseksi kasvoille ja iho näyttää todella hyvältä ja tasaiselta. Mikä kaikkein parasta, niin lopputulos on kestävä ja ei liian meikatun näköinen.                                                                                           
  • ESTEE LAUDER Double Wear Stay- in Place meikkivoide on keveä, mutta peittää yllättävän hyvin tummat silmänaluset, punoitukset, finnit jne. Ei tarvitse laittaa paksua kerrosta, koska sitä voi kerrostaa ja käyttää peiteaineena sormella taputtelemalla tarvittaviin kohtiin. VINKKI: Peiteainetta voi käyttää luomivärin pohjustajana, näin luomiväri pysyy melko hyvin paikallaan.                                                                         
  • YVES SAINT LAUREN All Hours Foundation meikkivoide on YSL:n yksi suosituin. Pitkäkestoinen ja hyvin peittävä, joka häivyttää ihohuokoset vajoamatta niihin.             VINKKI: Kostealla meikkisienellä saa hyvän lopputuloksen.                                                     
  • ESTEE LAUDER Futurist Hydra Rescue meikkivoide on myös hyvin peittävä ja pitää ihon hyvän tuntuisena koko päivän. Antaa kestävän lopputuloksen. On myös riittoisa, koska ohut kerros tätäkin meikkivoidetta riittää peittämään ihon virheet ja tummat silmänaluset. Tätäkin voi käyttää kerrostamalla laittamalla sormella ongelmakohtiin ohut kerros lisää.
Arvostan meikkivoiteissa myös sitä ominaisuutta, ettei ole liian paksua ja näin ei jää paksu kerros kasvoihin ja tulos on luonnollisempi. Ja myös monet meikkivoiteet "kuivahtavat" ihoon ja iho tuntuu kiristävältä ja epämukavalta. Näissä tuotteissa mitä olen nyt käyttänyt ja listannut ylle, ei ole näitä ominaisuuksia.

"Meikki on hyvä suoja esimerkiksi pakkasta vastaan, sanoo koulutuskeskus Lumoavan prokosmetologin Krista Ranta." 

Useammin ajatellaan, että meikkivoiteet tukkivat ihohuokoset ja huonontavat ihoa, mutta nykyään on useiden tutkimusten myötä päästykin siihen tulokseen, että meikkaamalla tavallaan suojaatkin ihosi pakkasta ja viimaa vastaan :). Toki vastaavasti on sitten huolehdittava kunnolla ihon puhdistuksesta päivittäin.     

                Nykkisääntö ihon kuorintaa ajatellen on: 

  • Kuivahko iho kuoritaan parin viikon välein
  • Rasvoittuva iho kuoritaan pari kertaa viikossa    
  • LIIAN USEIN KÄYTETTYNÄ KUORRINASTA ON ENEMMÄN                            HAITTAA KUIN HYÖTYÄ                                                                                                                                                                                                            


Nämäkin tuotteet KICKS:n laajasta tuotevalikoimasta, jossa on 25 000 tuotetta ja 300 eri tuotemerkkiä. KLASSIKKOMERKKEJÄ kuten esim. Dior, Lancome, Biotherm, YSL, Estee, Lauder, Max Factor, L`Oreal Paris, Lumene. Löydät myös monia mielenkiintoisia tuotemerkkejä kuten. Bliss, Blow, Emma S, Make Up Store Clean ym.     Nämä tuotemerkit ja paljon muita löydät seuraavasta linkistä:                                   *https://go.kicks.fi/t/t?a=1204771835&as=1572289503&t=2&tk=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli