Hyvän olon teet

Joka tykkää juoda teetä ) on kotigastronomilla HYvä olon tee-sarja. Niissä on monia terveyttä edistäviä aineosia, joiden vaikuttavat aineosat ovat luonnosta saadut luonnon omat tehoaineet.

HOIKKA OLO:  Sisältää vihreän ja mate teen lisäksi mm. Punaista teetä, moringaa ja siankärsämöä. Punaisella teellä sanotaan olevan vihreää teetäkin voimakkaammat rasvanpoltto ominaisuudet. Sen kerrotaan mm. alentavan veren rasva-arvoja, vähentävän turvotusta ja parantavan vatsan toimintaa. Sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia, mm. rautaa, kalsiumia, kaliumia ja A-vitamiinia. Tee sisältää myös siankärsämöä, joka edistää ruuansulatusta


PUHDAS OLO :  Sekoitus vihreää teetä ja paljon muita puhdistavia vaikutuksia sisältäviä aineosia mm. Koivunlehtiä, joka puhdistaa virtsateitä ja jolla myös munuaisten toimintaa edistävä vaikutus ja ohranorasta joka puolestaan tasapainottaa elimistöä ja fenkolia joka edistää ruuansulatusta. 


KAUNIS OLO:  Sekoitus erilaisia luonnollisia yrttejä ja hedelmiä kuten mm. aloe veraa, laventelia, sitruunaverbenaa ja spirulinaa, joilla on suotuisa vaikutus iholle ja koko keholle.

RENTO OLO;  Rooibos-teen ja rauhoittavien yrttien sekoitus. mm. kamomillaa, damianaa ja valeriaanaa jotka kaikki tunnetaan rauhoittavina ja rentouttavina yrtteinä. Tämä tee on siis mainio iltateeksi.


VAHVA OLO:  Tämä tee taas pitää flunssan loitolla! Hyvän makuinen hedelmähauduke, joka sisältää runsaasti elimistön vastustuskykyä lisääviä ainesosia. Auringonhattu juurta, supermarjana tunnettua gojinmarjaa sekä inkivääriä.



VIHREÄ TEE: Säännöllisen vihreän teen nauttiminen on todettu mm. alentavan kolesterolia ja verenpainetta. Se poistaa myös tehokkaasti nestettä ja vähentää turvotusta kehossa. Se myös rauhoittaa ja parantaa keskittymis- ja reagointikykyä. Virkistää, poistaa väsymystä.

Facebook sivustolla Tarjan kotigastronomi jälleenmyynti voi tutustua myös muihin tuotteisiin :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli