Siili ja hamsteri



 Meillä siis on tosiaan lemmikkeinä Siiri-siili ja Raksu-hamsteri. Sain eräänä päivänä kuningas idean, koska kumpainenkin asustaa yksin häkeissään, että hehän voisivat tutustua toisiinsa. Niimpä tuumasta toimeen ja laitettiin hamsteri siilin asumukseen. Siilihän innostui kovasti uudesta "otuksesta" häkissään. 

Eipä siis tässäkään vaiheessa äly tullut vastaan asian suhteen. No hamsteri kipitti edellä ja siili perässä. Välillä haistelivat toisiaan ja hamsterin lähtiessä kipittämään, niin siili innokkaana perässä. Kunnes poikani tuli paikalle ja sanoi :" toi siili syö kohta ton hamsterin." 

No onneksi tuli, koska silloin vasta tajuntaan jysähti, että siilit tosiaan luonnossa voivat syödä hiiriä jne. Ja jossa on siilejä, ei ole esim. käärmeitä. Tästä eteenpäin saavat katsella toisiaan omista asumuksistaan :). Siilitkin ovat yllättävän nopeita, kun ne oikasevat jalkansa ja lähtevät juoksemaan. Kaikkea kun ei aina tule ajateltua. Mielessä oli vain, että ovat meidän lemmikkejä ja yksinänsä asustavat tahoillaan. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lasten tarvikkeita tulevalle pienelle :))

Lemmikkinä kultahamsteri eli Syyrianhamsteri

Sunnuntai, joka ei mennyt niin kuin kuvitteli